پیام رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تنگستان(اهرم)- دکتر محمود قدرتیان

دانشگاه آزاد اسلامی واحد تنگستان)اهرم( در سال 86 با لطف و عنایت مسئولان وقت دانشگاه آزاد اسلامی و شهرستان در دو رشته تحصیلی برق ) الکترونیک ( و کامپیوتر آغاز به پذیرش دانشجو نمود و در سال  92 با ارائه عملکرد سازنده در تمامی حوزه ها و دارا بودن بیش از 1000 دانشجو از مرکز دانشگاهی به واحد ارتقاء یافت .اکنون پس ازگذشت  10 سال از فعالیت ، این واحد دانشگاهی به عصری نو گام نهاده و در این عصرتوسعه کیفی را مد نظر قرار داده و در حال حاضر این دانشگاه دارای بیش از   1200 دانشجو می باشد که در سه مقطع کاردانی ، کارشناسی وکارشناسی ارشد و در 35 رشته تحصیلی مشغول به تحصیل می باشند . دانشگاه آزاد اسلامی واحد تنگستان)اهرم) دارای 20 عضو هیات علمی تمام وقت و نیمه وقت می باشد که حدود ۷ نفر از این اعضا دانشجوی بورسیه مقطع تحصیلی دکتری می باشند . همچنین این واحد دانشگاهی  تاکنون بیش از   20 مقاله را در همایش ها و کنفرانسهای ملی و بین المللی و نیز در مجلات علمی معتبر ISI و  ISC ارائه داده است . انجام مطالعات ۳ طرح و معرفی یک طرح و ایده در حوزه تجاری سازی در قالب شرکت های دانش بنیان از دیگر اقدامات این دانشگاه در حوزه پژوهشی بوده است. احراز مقام نخست دستگاه اجرایی فعال در حوزه فعالیتهای فرهنگی _ اجتماعی و ارائه طرح ها و ایده های نوین در این حوزه از دیگرافتخارات واحد تنگستان)اهرم( می باشد . پس از تلاشهای وافر و خستگی ناپذیر و همراهی مسئولان محترم ، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تنگستان) اهرم( توانست در ساختمان جدید خود با زیربنای  6300   مترمربع در چهار طبقه و در زمینی به مساحت  12.5 هکتار مستقرشود که بحمدالله با توجه به حساسیت های اعمال شده و با لطف و عنایت الهی توانسته ایم در ساختمانی در خور شان و با امکانات و تجهیزات مناسب پذیرای دانشجویان محترم باشیم و هم اینک نیز مفتخریم که این واحد دانشگاهی با دارا بودن قریب به 20  آزمایشگاه و کارگاه با بهترین ومدرن ترین امکانات موجود ، در میان دانشگاه های آزاد اسلامی و دولتی ، دارای رتبه و جایگاه قابل قبولی باشیم.

در پایان بر خود فرض می دانم از تمامی دغدغه ها ، همراهی ها و بذل عنایات تمامی مسئولان محترم و پرسنل و اعضاء هیات علمی که از بدو تاسیس این دانشگاه تا کنون ، هر کدام به نحوی از انحاء با اهداف عالیه این واحد دانشگاهی همراهی و همکاری داشته کمال سپاس و امتنان به عمل آورم و دوام توفیقات ایشان را از درگاه ایزد منان خواستار و خواهانم .

.

ریاست واحد  پیام ریاست واحد  دفتر ریاست و روابط عمومی  دفتر حراست  دفتر فرهنگ اسلامی